dhs diensten

“dhs cuts through complexity and uses whatever technology it takes to get you where you want to be. That’s how we add value.”

Al sinds 1984 maken wij ICT probleemloos en vanzelfsprekend, zodat organisaties zich kunnen focussen op de verbetering van hun core business. dhs durft anders te doen en is altijd op zoek naar de beste ICT oplossingen waarmee onze klanten zorgeloos kunnen werken. Dit bieden wij aan in de vorm van de volgende diensten:

Altijd beschikbaar

Wij zorgen ervoor dat jouw organisatie toegang heeft tot een continu beschikbaar platformplatform voor de gehele ICT-infrastructuur van jouw organisatie.

Altijd online

Onze draadloze netwerken dienen aan steeds hogere eisen te voldoen op het gebied van snelheid, beschikbaarheid en belastbaarheid. Een stabiele verbinding is onmisbaar.

Altijd opgeslagen

Bedrijfsdata is een van de belangrijkste bezittingen van je bedrijf. Daarom is het belangrijk dat dit goed beschermd blijft, maar ook beschikbaar is wanneer nodig.

Altijd in controle

Ontzorg jouw organisatie door de beheerprocessen van diverse systemen door ons te laten beheren. Dit doen we met vakmanschap en passie.

Altijd beveiligd

Wapen je organisatie tegen data diefstal, spam, randsomware en andere digitale gevaren en voorkom dat jouw organisatie en medewerkers risico lopen.

Review

Stam Groep

[handsometestimonial rotate=”yes” single_random=”yes” template=”1″ img_shadow=”no” img_round=”no” img_size=”200px” img_align=”center” txt_align=”center” subtitle_italic=”no” round_corners=”no” width=”100%” align=”center” star_ratings=”no” transition_interval=”5″ random=”yes” ]

Onze werkwijze

Wij geloven niet in standaardoplossingen omdat elke organisatie nu eenmaal anders is.

Maatwerk

Tijdens een intakegesprek ontdekken we met welk vraagstuk jouw organisatie worstelt. We brengen het speelveld in kaart en stippelen de route naar de beste oplossing uit.

Lees verder

As-a-service

Bij dhs acteren wij niet op prijs, maar op toegevoegde waarde en maatwerk. Dit doen we door onze diensten aan te bieden in de vorm van een transparant abonnement.

Lees verder

Over ons

Eigenzinnig en met lef varen wij onze eigen koers. Wat ons drijft is de gedachte dat organisaties dankzij onze maatwerk ICT-services optimaal kunnen functioneren.

Lees verder

vacatures

Wil jij deel uitmaken van ons gezellige en vooruitstrevende ICT-team?

blog

dhsIpsunt fuga. Itasit odictint a cuptat
exerrum experit ma dernat qui ut
fugitation necatque co