addbackup

Bedrijfsdata is een van de belangrijkste bezittingen van je bedrijf. Daarom is het cruciaal dat dit goed beschermt blijft maar ook beschikbaar is wanneer nodig. Helaas neemt het aantal bedreigingen voor de beschikbaarheid van bedrijfsdata fors toe. dhs zorgt met haar ‘as-a-service’ addbackup diensten voor een optimale bescherming van data en continuïteit van de organisatie.

‘as-a-service’, wat is dat?

addbackup ‘as-a-service’ houdt in dat wij leveren waar jouw organisatie behoefte aan heeft in de vorm van een transparant abonnement. Hierbij betaal je maandelijks een vaste prijs voor het complete pakket zonder in een keer een grote investering te hoeven doen. De addbackup ‘as-a-service’ diensten zijn ideaal voor alle organisaties, met of zonder een ICT-afdeling. dhs zorgt voor een probleemloze en vanzelfsprekende dienstverlening op het gebied van backup en recovery.

compleet en betrouwbaar

Het addbackup dienstenportfolio is enorm compleet en veelzijdig, zodat het bij iedere behoefte kan aansluiten. Alle gebruikte technologiën en platformen zijn van de hoogste “enterprise” kwaliteit en bieden beschikbaarbeids garanties. De diensten zijn verdeeld in de volgende drie categoriën:

  • backup
    Het alternatief voor een eigen tweede, geografisch gescheiden, locatie ten behoeve van online backup data of het werken met tapes.
  • backup voor Microsoft 365
    De enige juiste oplossing voor het veiligstellen van Microsoft 365 data op een geografisch gescheiden cloud platform.
  • disaster recovery
    Complete dienstverlening voor het weer online brengen van systemen of databronnen na een calamiteit binnen de eigen ICT-omgeving.

Voor meer informatie over de verschillende diensten binnen het addbackup portfolio, kies aan de rechterzijde de gewenste dienst.

neem contact met ons op

Via dit contactformulier stuurt u ons een bericht.
Wij beantwoorden uw bericht zo spoedig mogelijk.
Wilt u liever direct een antwoord?
Neem dan telefonisch contact met ons op.