hoe wij het doen

ICT is in onze ogen maatwerk. Wij geloven niet in standaardoplossingen en daarom trappen wij potentiële samenwerkingen altijd af met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek ontdekken we met welk vraagstuk jouw organisatie worstelt en brengen we het speelveld in kaart. Wat zijn de wensen, eisen en doelstellingen? Op basis van deze gegevens werken wij een adviesrapport uit met daarin de route naar de beste oplossing voor het vraagstuk van jouw organisatie. Ook vandaag de dag zijn wij nog steeds pioniers  en durven wij, indien nodig, buiten de gebaande paden te treden.

Als vanzelfsprekend

Wanneer de route is uitgezet gaan wij van start. Onze experts beschikken over de expertise om gedurende de realisatie snel in te spelen op ontwikkelingen. ICT staat nooit stil. Waar onverwachte barrières opkomen, creëren wij oplossingen. Dit is voor ons vanzelfsprekend. Net zoals dat het voor ons vanzelfsprekend is dat je, na het behalen van het einddoel op de route, ook bij ons terecht kunt voor het structurele beheer van jouw ICT. Houd je liever het beheer in eigen hand maar wens je (tijdelijke) ondersteuning of is het wenselijk dat eigen ICT-medewerkers worden getraind? Ook dan staan wij voor jouw organisatie klaar!

As-a-service

Bij dhs acteren wij niet op prijs, maar op toegevoegde waarde en maatwerk. We leveren waar jouw bedrijf behoefte aan heeft. Dit doen we door onze diensten aan te bieden in de vorm van een transparant abonnement. Hierbij betaal je maandelijks een vaste prijs zonder in één keer grote investeringen te hoeven doen. Wij zorgen dat ICT geen kostenpost is, maar het kloppend hart van een effectieve en succesvolle organisatie.

neem contact met ons op

Via dit contactformulier stuurt u ons een bericht.
Wij beantwoorden uw bericht zo spoedig mogelijk.
Wilt u liever direct een antwoord?
Neem dan telefonisch contact met ons op.