Backup voor Microsoft 365

Gebruik je Microsoft 365? Dan staan jouw bedrijfsbestanden in de cloud. De meeste mensen verwachten dat dit voldoende is om gegevens te bewaren en te beschermen tegen dataverlies. Helaas, dit is niet het geval. Microsoft 365 heeft geen backup beleid wat betekent dat verwijderde bestanden na een bepaalde termijn niet teruggehaald kunnen worden. Speciaal voor Microsoft 365 gebruikers heeft dhs een backup dienst voor Microsoft 365 ontwikkeld, natuurlijk ‘as-a-service’.

dhs cloud platform

Met backup ‘as-a-service’ voor Microsoft 365, biedt dhs een oplossing waarbij er een extra kopie van je Microsoft 365 data wordt veiliggesteld op een geografisch gescheiden platform. Deze kopie, of delen hiervan, kun je altijd terughalen. De Microsoft 365 data wordt dagelijks minimaal één keer automatisch gekopieerd naar het Nederlandse cloud platform.

Backup ‘as-a-service’ voor Microsoft 365

Backup ‘as-a-service’ voor Microsoft 365, is een compleet pakket: installatie, licenties, beheer, monitoring en training. Alles voor een vaste lage maandprijs. Het volgende is inbegrepen binnen Backup ‘as-a-service’ voor Microsoft 365:

  • Installeren van de backup software binnen uw ICT-omgeving.
  • Microsoft 365 integreren met het backup platform.
  • Inrichten van de backup vereisten.
  • 24/7 monitoren van alle backup activiteiten.
  • Patches en upgrades (buiten kantooruren). Dit gebeurt buiten kantoortijden zodat de software altijd beschikbaar blijft wanneer er gewerkt wordt.
  • Maandelijkse rapportages.

Data restoren is inbegrepen

Let op: met alleen een back-up ben je er niet altijd. Het is niet bij alle back-up serviceproviders even vanzelfsprekend dat geback-upte bestanden ook hersteld kunnen worden. Bij ons is dit wel het geval. Wij staan klaar voor jouw organisatie en medewerkers om snel verloren data terug te halen. Gewoon inbegrepen in backup ‘as-a-service’ voor Microsoft 365.

neem contact met ons op

Via dit contactformulier stuurt u ons een bericht.
Wij beantwoorden uw bericht zo spoedig mogelijk.
Wilt u liever direct een antwoord?
Neem dan telefonisch contact met ons op.