firewall

Via de open digitale communicatiemiddelen die wij dagelijks gebruiken, proberen hackers binnen te dringen met als doel toegang te krijgen tot belangrijke bedrijfsinformatie of zelfs bewust bedrijfsprocessen te verstoren. Dit doen ze door middel van het verspreiden van virussen en ransomware. Het is dus belangrijk om je als organisatie te wapenen tegen deze vorm van criminaliteit. Zeker nu deze criminaliteit steeds vaker voorkomt en ook steeds slimmer wordt.

Eén van de manieren om je hiertegen te wapenen is het inrichten van een goede firewall. Een firewall is een digitale barrière tussen het netwerk van jouw organisatie en het open netwerk. Als een soort van poortwachter zorgt de firewall ervoor dat je netwerk niet het slachtoffer kan worden van het werk van hackers.

Addsecurity Firewall ‘as-a-service’

Met onze addsecurity Firewall ‘as-a-service’, ben je bewapend tegen de digitale bedreigingen van buiten de organisatie haar netwerk. Wij maken gebruik van Enterprise Class Next-Gen Firewalls. Deze firewalls komen in vier varianten. Ieder met een eigen beveiligingsgraad waardoor er altijd eentje past bij jouw organisatie. Hiermee ben je altijd verzekerd van een goede online beveiliging. Maar ‘as-a-service’ gaat verder dan het leveren van de geschikte firewall.

Firewall ‘as-a-service’ is een heldere abonnementsvorm waarbij je wordt voorzien van state-of-the-art hardwarematige firewall en de bijbehorende services rondom. En dat alles voor een vaste, lage maandprijs. Zo hoef je als organisatie geen grote investeringen meer te doen op het gebied van ICT en preventieve veiligheid.

Daarnaast wordt de installatie, implementatie, monitoring, beheer en troubleshooting voor je geregeld door ervaren professionals. Het monitoren van de firewall doen we via ons centrale platform. Wij hebben 24/7 inzicht in de digitale beveiliging van jouw organisatie en we kunnen proactief handelen wanneer we een bedreiging tegenkomen. Zo zijn wij blij dat jouw organisatie goed beveiligd is en heb jij niet de rompslomp van grote tijd- en geldinvesteringen.

Laat je organisatie niet onnodig (digitaal) gevaar lopen en laat je adviseren op het gebied van onze securitymogelijkheden. Onze experts helpen je graag op weg! Neem vrijblijvend contact met ons op.

neem contact met ons op

Via dit contactformulier stuurt u ons een bericht.
Wij beantwoorden uw bericht zo spoedig mogelijk.
Wilt u liever direct een antwoord?
Neem dan telefonisch contact met ons op.