disaster recovery

Wat doe je als? Als je complete ICT-omgeving niet meer kan functioneren door een grote calamiteit. Veel organisaties denken dat dit een “ver-van-mijn-bed-show” is, maar stel je eens voor: Er breekt brand uit in de serverruimte en alle ICT-hardware gaat verloren. Of je bedrijfspand komt dagen lang zonder stroom te zitten door een overstroming. Eens, de kans in Nederland is gelukkig relatief klein dat zoiets gebeurd. Maar het hoeft maar één keer te gebeuren en de schade voor de organisatie is niet te overzien als je geen disaster recovery plan hebt.

‘as-a-service’

Wij begrijpen als geen ander, dat het investeren in een eigen Disaster Recovery oplossing voor veel organisaties een té dure verzekering is. Daarom bieden wij deze oplossing ‘as-a-service’. Onze datacenters staan klaar om je complete ICT-omgeving online te brengen, zodat medewerkers en bedrijfsprocessen door kunnen gaan. Immers, de organisatie moet door, ongeacht de calamiteit welke zich heeft voorgedaan. Deze ‘as-a-service’ dienst biedt de organisatie zekerheid, tegen een vriendelijke periodieke prijs.

ook voor overheid

Onze datacenters zijn uitgerust officiële eGem aansluitingen. Hierdoor zijn wij ook voor o.a. gemeentes dé geschikte Disaster Recovery locatie. De toegang tot overheidssystemen kan direct vanuit ons datacenter gerealiseerd worden, zodat de dienstverlening naar de burgers ongestoord verder kan gaan.

op maat

Geen één Disaster Recovery oplossing is hetzelfde. Verschillende organisaties hebben verschillende wensen en eisen om zo snel mogelijk weer online te zijn. Om deze reden worden al onze Disaster Recovery ‘as-a-service’ diensten op maar voor jouw organisatie samengesteld.

Neem contact op met ons, om je te laten informeren over alle mogelijkheden en scenario’s. Natuurlijk putten wij ook uit een legio aan echte Nederlandse business cases, die jouw organisatie kunnen helpen in het definiëren van een Disaster Recovery plan.

neem contact met ons op

Via dit contactformulier stuurt u ons een bericht.
Wij beantwoorden uw bericht zo spoedig mogelijk.
Wilt u liever direct een antwoord?
Neem dan telefonisch contact met ons op.