wireless

Het hebben van een stabiele netwerkverbinding is onmisbaar voor ieder medewerker van jouw bedrijf. Met de komst van steeds meer mobiele devices die afhankelijk zijn van een draadloze verbinding, wordt het netwerk op de proef gesteld. Bij organisaties waarbij een stabiele netwerkverbinding de basis vormt voor de dagelijkse werkzaamheden, heeft een verstoring een grote impact op de continuïteit. Een verstoring kan verschillende oorzaken hebben. Wij hebben er een eenduidig antwoord op: Wireless ‘as-a-service’.

Altijd online, ‘as-a-service’

Met Wireless ‘as-a-service’ is jouw organisatie altijd voorzien van een stabiel, draadloos netwerk ongeacht het bedrijfspand. Ook nemen wij de hele rompslomp van het onderhoud en het beheer van de apparatuur op ons. Dit voor een vast maandbedrag.

Wireless ‘as-a-service’, wat zit inbegrepen?

  • Installatie en configuratie: Op basis van de resultaten van de meting installeren en configureren we diverse Wireless Access Points die passen bij de omgeving van jouw organisatie. De installatie wordt uitgevoerd volgens ons ‘dhs Standaard Installatie’ model.
  • Beheer en onderhoud: Dagelijks beheer is nodig om de infrastructuur van het netwerk beschikbaar en veilig te houden. Dit doen we 24/7 op afstand vanuit onze centrale beheeromgeving. Wij zijn, net als addwireless, altijd bereikbaar en ontzorgen jou waar nodig.
  • Vervanging en troubleshooting: Het kan voorkomen dat apparatuur aan vervanging toe is. Ook de vervanging van apparatuur is inbegrepen in deze service. Wij vervangen defecte apparatuur direct zodat je niet onnodig offline bent. Heb je ons nodig? Wij zijn altijd slechts een telefoontje verwijderd.

Service op maat

We begrijpen dat de volledige service niet op iedereen van toepassing hoeft te zijn. Daarom bieden we ook op maat gemaakte oplossingen. Op basis van de behoeftes van jouw bedrijf komen wij met een plan dat werkt.

neem contact met ons op

Via dit contactformulier stuurt u ons een bericht.
Wij beantwoorden uw bericht zo spoedig mogelijk.
Wilt u liever direct een antwoord?
Neem dan telefonisch contact met ons op.