addwireless

Waar we vroeger enkel vertrouwde op een bekabelde verbinding, zijn nu bijna alle devices die we dagelijks gebruiken niet meer voorzien van een kabelaansluiting. Het gevolg hiervan is dat ons draadloze netwerk aan steeds hogere eisen moet voldoen op het gebied van snelheid, beschikbaarheid en belastbaarheid. Zeker in organisaties waar veel technologie gebruikt wordt, hangt er veel af van een goedwerkend netwerk. Het laatste wat je wilt is dat werkzaamheden door een eventuele storing van het draadloze netwerk belemmerd worden. Met de addwireless ‘as-a-service’ diensten is deze zorg verledentijd.

addwireless ‘as-a-service’, wat is dat?

Dankzij onze dienst addwireless ‘as-a-service’ is jouw organisatie verzekerd van een stabiel draadloos netwerk en word je volledig ontzorgt bij de installatie en het beheer ervan. Dat allemaal voor een vaste, lage prijs per maand.

en ook "wired" vergeten we niet

Natuurlijk bestaat je netwerk niet alleen uit draadloze apparaten en verbindingen. Ook het “wired” netwerk vergeten wij niet. Dit is immers de ruggegraat van ieder netwerk. Neem daarom een volledig state-of-the-art “wired” netwerk af ‘as-a-Service’ en beschik over de beste performance, stabiliteit en functionaliteit.

neem contact met ons op

Via dit contactformulier stuurt u ons een bericht.
Wij beantwoorden uw bericht zo spoedig mogelijk.
Wilt u liever direct een antwoord?
Neem dan telefonisch contact met ons op.