Backup

Je wilt je kostbare bedrijfsdata goed beschermen. Dit doe je met behulp van goede beveiligingssoftware en door ervoor te zorgen dat je bedrijfsdata altijd terug te halen is. Bij dataverlies denkt men al snel aan een systeemstoring of een fout van een medewerker, maar het kan ook gebeuren door een gerichte hack aanval. Wat de oorzaak ook is, in alle gevallen wil je ervan verzekerd zijn dat je altijd je data terug kan halen wanneer dit nodig is.

Complete backup voor optimale zekerheid

dhs ontzorgt organisaties door alle facetten van backup op te nemen in een compleet ’as-a-service’ pakket. Deze dienstlevering noemen we backup ‘as-a-service’. Met deze service ben je compleet voorzien op het gebied van backupping. Zo beheren we het complete backup proces, van bron tot target(s), verhelpen we pro-actief storingen en voeren we standaard wijzigingen uit zoals het opnemen van nieuwe backup bronnen.

Geen grote investeringen, wel duidelijkheid

Met backup ‘as-a-service’ zijn grote investeringen zoals het aanschaffen van dure apparatuur verleden tijd. Maar ook zaken zoals het trainen van medewerkers op de geleverde software behoren tot het verleden. Backup ‘as-a-service’ is ideaal voor alle bedrijven die compleet ontzorgt willen zijn op dit gebied of voor bedrijven die geen eigen ICT-afdeling hebben. Je betaalt voor de service een vaste prijs per maand en bent daarmee blijvend verzekerd van een state-of-the-art backup en een 24/7 monitoring van jouw data.

neem contact met ons op

Via dit contactformulier stuurt u ons een bericht.
Wij beantwoorden uw bericht zo spoedig mogelijk.
Wilt u liever direct een antwoord?
Neem dan telefonisch contact met ons op.