backup ‘as-a-service’

Je wilt je kostbare bedrijfsdata goed beschermen. Hiervoor moet de organisatie eigenlijk continu drie kopiën hebben van de data, één productie set, een online backup set en een set die veilig op een andere locatie ligt. Dat is complex en vooral ook kostbaar. dhs biedt met haar addbackup diensten alle middelen om dit voor elkaar te krijgen, maar dan zonder de eenmalige grote investering. Wat de oorzaak ook is van data verlies, wij halen het terug voor je.

optimale dienstverlening

dhs ontzorgt organisaties door alle facetten van de backup, maar ook de restore van data, op te nemen in een compleet ’as-a-service’ pakket. Deze dienstlevering noemen we backup ‘as-a-service’. Met deze service ben je compleet voorzien op het gebied van het veiligstellen van je data. Zo beheren we het complete backup proces, van bron tot target(s), verhelpen we pro-actief storingen en voeren we standaard wijzigingen uit zoals het opnemen van nieuwe backup bronnen.

zorgeloos en vanzelfsprekend

Met backup ‘as-a-service’ zijn grote investeringen, zoals het aanschaffen van dure apparatuur en software licnties, verleden tijd. Maar ook zaken zoals het trainen van medewerkers op de geleverde software behoren tot het verleden. Backup ‘as-a-service’ is ideaal voor alle organisaties die compleet ontzorgt willen zijn op dit gebied of voor bedrijven die geen eigen ICT-afdeling hebben. Je betaalt voor de service een vaste prijs per maand en bent daarmee blijvend verzekerd van een state-of-the-art backup en een 24/7 monitoring van jouw data.

kies de vorm die past

dhs biedt de backup ‘as-a-service” diensten in twee modellen aan, zodat dit altijd past bij de organisatie.

  • BaaS (Backup-as-a-Service)
    De meest complete vorm van de dienstverlening, waarbij wij niet alleen het complete technische platform voor onze rekening nemen maar ook alle beheerstaken rondom de backup en restore.
  • BTaaS (Backup Target-as-a-Service)
    Heb je zelf voldoende ICT-kennis of blijf je liever zelf volledig in controle, dan kan de dienst afgenomen als “target” only. dhs biedt dan het complete technische platform, maar het beheer blijft bij jouw organisatie.

neem contact met ons op

Via dit contactformulier stuurt u ons een bericht.
Wij beantwoorden uw bericht zo spoedig mogelijk.
Wilt u liever direct een antwoord?
Neem dan telefonisch contact met ons op.