“De goede verhalen die over ons worden verteld. Het hechte team dat gaat voor resultaat. Een gezamenlijk doel… Allemaal redenen om te werken bij dhs.” – Annemarie broekhuis

Annemarie Broekhuis. Ooit kwam ze uit uit Apeldoorn, de aantrekkingskracht van de liefde trok haar naar Lith. Dat is maar goed ook, want nu werkt ze hier. Deze accountmanager is op 1 september ‘21 begonnen. We kunnen veilig stellen dat haar inwerktraject met succes is afgerond.

Niet over één nacht ijs

Annemarie kende dhs al van de verhalen haar vrienden, die niet toevallig klant zijn bij ons. Toch sprong ze niet zomaar aan boord. Na twee gesprekken met de directie wilde ze eerst wel eens weten hoe het er nu echt aan toe gaat op de werkvloer. Zo plande we samen twee gesprekken in met haar (toen nog hopelijk) nieuwe collega’s. Haar conclusie: “Een leuke enthousiaste club met mogelijkheden”.

Verkopen is vooral meedenken

Ook over haar rol binnen dhs is ze enthousiast. Ze vertelt dat ze de ruimte heeft om haar functie deels zelf in te vullen: “Ik ben ook aangenomen voor een stukje ‘new business’, nieuwe klanten werven of onze diensten uitbouwen bij bestaande klanten. Dat klinkt commercieel, maar eigenlijk betekent het zoveel als oprecht meedenken met je klanten en jezelf verplaatsen in hun werkwijze. Adding value is onze lijfspreuk. Ik check bijvoorbeeld terloop hoe de wifi verbinding is. Het vinden van nieuwe klanten pak ik creatief op. Ik ben relatief nieuw in de omgeving, dus ik vind het fijn om netwerkevents te bezoeken, denk aan Tibo in Den Bosch of een open koffies in de buurt. Zo leer ik gelijk ook andere professionals kennen.”

Annemarie stelt dat het verkopen van een dienst soms begint met het delen van kennis: “We leveren ook diensten waarvan mensen het nut onderschatten. Neem bijvoorbeeld addsecurity. Weinig mensen hebben het idee dat hun data in gevaar is. Dat is natuurlijk onzin. Er ligt enorm veel data op straat. Alles wordt verzameld, gebundeld en verkocht op het darkweb. Daar kijken de meeste mensen niet, dus het voelt ver van ons bed. Als klanten interesse hebben doen we een darkweb scan. Die wordt door de directie uitgevoerd, dat omdat er vaak gevoelige informatie boven water komt, denk aan gebruikersnamen met wachtwoorden. Zo’n scan maakt de meerwaarde van e-mail security of een security awareness training voor het personeel heel concreet.”

De toekomst bij dhs

Annemarie heeft grote verwachtingen van de toekomst bij dhs. Ze omschrijft hoe ‘the sky the limit’ is: “Dit is een club waar toekomst in zit. IT is meer nodig dan ooit. Iedereen is er afhankelijk van, niemand wil erover nadenken. Dat hoeft ook niet, daar zijn wij voor. Iedereen kan zorgeloos aan het werk en op de achtergrond wordt alles probleemloos en vanzelfsprekend opgelost. Het is ook nog eens leuk! Er wordt hard gewerkt maar er is altijd tijd voor onderlinge lol. Heel mooi. We gaan hard, voor de klanten én voor elkaar. Successen worden gevierd, we hebben tradities, we zijn trots en hebben mooie klanten. De goede verhalen die over ons worden verteld. Het hechte team dat gaat voor resultaat. Een gezamenlijk doel… Allemaal redenen om te werken bij dhs.”

Word jij onze nieuwe collega?

Zelf ook werken bij zo’n professioneel bedrijf waar plek is voor een geintje? Dan heb je mazzel. Op dit moment zijn we op zoek naar collega’s. Bekijk de vacaturepagina en check wat er mogelijk is. Of stuur een open sollicitatie met je cv naar spost@dhs.nl