Collega Maarten Mol vertelt over de succesvolle en snelle implementatie van onze Email Security-as-a-Service oplossing:

“Eén van onze klanten, een medisch onderzoeksinstelling, liep tegen het probleem dat hun huidige provider KPN vroegtijdig de anti-SPAM oplossing voor e-mailverkeer zou stopzetten. Om die reden waren zij snel op zoek naar een alternatieve oplossing en legden de vraag bij 𝗱𝗵𝘀 neer”.

“We hebben een inventarisatie gemaakt van diverse oplossingen en adviseerden onze 𝗱𝗵𝘀 𝗮𝗱𝗱𝘀𝗲𝗰𝘂𝗿𝗶𝘁𝘆 Email Securiy-as-a-Service (ESaaS) dienst. Deze service scoort namelijk het beste op detectie en bescherming van e-mailverkeer. Dit beantwoordde precies de behoefte van de klant”.

Een geruisloze overstap, iedereen kon doorwerken

Maarten vervolgt: “Door de deadline van KPN hadden we weinig tijd voor de onboarding van ESaaS. Maar daar draaien we bij 𝗱𝗵𝘀 onze hand niet voor om. Met de technologie achter onze ESaaS oplossing is het mogelijk om de mailflow live om te zetten. Dat betekent dat medewerkers niets merken van de overstap en iedereen rustig kan doorwerken. Met snel schakelen tussen onze professionals en de klant hebben we de daadwerkelijke implementatie binnen een halve dag en tijdens kantooruren uitgevoerd. In zijn geheel heeft het traject één week geduurd, van onderzoek, advies tot en met implementatie”.

 

Onze klant heeft daarmee zelf afscheid kunnen nemen van de oude oplossing en was tijdig voorzien van een nog betere email beschermings-service.

Nieuwsgierig wat ESaaS voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.