Service Vault Winteractie 2023

dhs introduceert de “Services Vault”. Het principe van deze dienst is eenvoudig. Uw organisatie investeert op voorhand een bedrag in nog af te nemen dhs | ourprofessionals diensten. De investering wordt bij dhs “opgeslagen” in een Services Vault, waarmee later diensten betaald kunnen worden. En in tegenstelling tot de banken en de lage rentestanden, laten wij uw investering wel direct meer waard worden.

Krijg nu nog meer "value for money"

Dit doen wij door korting te geven op diensten welke betaald worden uit een Services Vault. Afhankelijk van de initiële inleg, krijgt jouw organisatie korting op de dhs | ourprofessionals diensten welke normaliter kunnen oplopen tot maar liefst 16%!

Maar om het einde van 2023 in te luiden en jouw organisatie vast een cadeau te geven voor 2024, hebben we onze Winteractie 2023 gelanceerd.

Voor alle Service Vaults welke afgenomen worden tussen 01 december en 24 december 2023, geldt een extra korting van 4% op alle dhs | ourprofessionals diensten. Hiermee kan je totale korting op dhs | ourprofessional diensten oplopen tot 20% in 2024. Hiermee worden implementatie, advies, update en upgrade trajecten wél héél erg interessant.

meer informatie

Wil je meer weten over de Service Vaults en de standaard kortingen welke van toepassing zijn, lees dan onze dienstbeschrijving. Deze is de downloaden via deze link.

En natuurlijk staan onze salesdesk en accountmanagers klaar voor je, om alle vragen te beantwoorden.”